Display
 
Display Adverteren

Door te adverteren op het Display Netwerk van Google creëert uw meer zichtbaarheid en conversies. Het netwerk van Google bestaat uit miljoenen websites video’s en apps. Door middel van de koppeling tussen Display Advertising en Google Ads worden er banners vertoond op websites zoals Buienrader, Markplaats en Starpagina.

G-Promotion België koppelt uw online advertenties aan websites die relevant zijn aan uw klanten en zorgt voor een continue optimalisatie doordat bij Google Ads Certified Partner zijn.

Hoe ziet de bannervertoning eruit?

De Google Ads advertentie die in het Display netwerk zal verschijnen bestaat uit een titel, een korte omschrijvende tekst, en een webadres. Door op de online advertentie te klikken komt de potentiele klant terecht op een specifieke landingspagina op uw website.

 

Bereik uw doelgroep

Het voordeel van Display Adverteren is dat u heel gericht specifieke websites, regio’s en doelgroepen kunt targetten. Uw potentiele klant krijgt onder meer advertenties te zien op basis van eerdere zoekresultaten. Wij bepalen samen met u welke doelgroep u wilt bereiken en stemmen daar relevante zoekwoorden op af. De zoektermen vormen de basis van de advertentie waardoor Display Advertising een effectieve manier is om online te adverteren.

 

Wij kopen de beste posities in

Door middel van real-time-bidding en automated trading kopen wij de beste posities in het Display Netwerk van Google om zo de conversies voor u te maximaliseren. Als adverteerder betaalt u per gemaakt klik, wat tot een maximum ingesteld kan worden. Dit kan al vanaf €95,- per maand.

 

Display Netwerk

Meer dan twee miljoen websites, video’s en apps maken het Display Netwerk van Google. Het Display Netwerk van Google bestaat onder andere uit Gmail en YouTube. G-Promotion België koppelt uw advertenties aan websites met een gerelateerde inhoud via een automatische koppeling. Het weergeven van uw Ads op specifieke websites voor specifieke doelgroepen is ook mogelijk. Kortom, het adverteren op het Display Netwerk van Google is een voordelige manier om meer zichtbaarheid voor uw bedrijf te genereren.

 

Search Netwerk

Adverteren op het Search Netwerk van Google leidt ertoe dat uw advertenties naast en boven de zoekresultaten van Google verschijnen. Dit is dan ook niet voor niets de meest voorkomende manier van adverteren op Google. G-Promotion België zorgt dat uw advertenties zichtbaar zijn bij relevante zoekopdrachten. Het voordeel hiervan is dat potentiële klanten eerder op uw advertentie klikken gezien deze relevant in aan de zoekopdracht die zij ingevoerd hebben.  

Remarketing

Door middel van een remarketing campagne voor uw website kunt u oude bezoekers van uw website terug laten keren. Als zij op andere websites zitten die aangesloten zijn bij het netwerk van Google krijgen ze banners van uw website te zien, waardoor uw zichtbaarheid toeneemt.

G-Promotion België zorgt voor een succesvolle implementatie van uw remarketing campagne. Deze campagnes brengen lage kosten me zich mee en zorgen voor bijzonder hoge conversies.

De Advertentie

Wanner de remarketing campagne van start is gegaan zullen oude bezoekers van uw website als het ware ‘achtervolgd’ worden met banners van uw site. Deze banners verschijnen op sites die onderdeel uitmaken van het Netwerk van Google, bestaande uit miljoenen websites, apps, en video’s. Elke bezoeker krijgt unieke banners te zien: bijvoorbeeld met korting op een product. Wanneer de potentiele klant op de banner klikt zal deze worden doorverwezen naar de juiste pagina van uw website.

 

 

Uw partner in remarketing

Remarketing is een bijzonder effectieve manier van adverteren omdat uw oude bezoeker duidelijk interesse hebben in uw producten of diensten. G-Promotion België heeft al ruime ervaring met succesvolle, conversie-verhogende remarketing campagnes. Doordat wij de beste posities binnen het Google Netwerk weten te bemachtigen bereikt u aanzienlijk meer potentiele klanten

 

 

Online adverteren bij G-Promotion België

Voor het beste resultaat combineert u uw remarketing campagne met andere vormen van online adverteren. Denk daarbij aan Google Shopping wanneer u een website bezit. Daarnaast kunt u voor lage kosten video-adverteren op websites zoals Youtube.

Video Adverteren

Bereik uw klanten door middel van video advertising. Tegenwoordig daalt het aandeel televisie kijkers en stijgt het aantal mensen die online video’s bekijken. Hierdoor is video advertising voordeliger en gerichter dan tv-reclame.

G-Promotion België plaatst uw video advertenties op sites als Youtube, RTL XL en Uitzendinggemist.nl. De sites waar wij uw advertenties plaatsen maken onderdeel uit van het Display Netwerk van Google en zijn gekoppeld aan Google Ads.

Breed publiek

Doordat het overgrote deel van de Nederlandse bevolking kijkt naar online video’s en dit aantal steeds verder toeneemt, is video advertising strategisch een sterke zet. Het is een effectieve en voordelige manier oom meer zichtbaarheid voor uw producten en diensten te creëren. G-Promotion België implementeert, beheert, en optimaliseert uw video advertising voor u.

 

Gericht op uw doelgroep

Met video advertising is het mogelijk uw doelgroep nauwkeurig te targetten: op basis van zoektermen, regio en in het geval van video advertising natuurlijk ook genre video. Samen met u bepalen wij wat nu de beste doelgroep voor uw product of dienst is en hoe wij deze het beste kunnen bereiken.

 

Hoe werkt video adverteren

Video advertenties verschijnen voor, tijdens of na de online video. De adverteerder betaalt alleen wanneer de video advertentie geheel wordt afgekeken: betaling vindt plaats op basis van cost-per-view, waarbij het mogelijk is om een maximaal aantal views in te stellen. Klikt iemand op de video? Dan komt hij of zij direct op een landingspagina van uw website.

Tevreden Klanten

Kopjes Koffie

Projecten

Jaar Ervaring

Kies voor G-Promotion België

Neem contact op met G-Promotion België om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Onze experts zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-49779755 of per e-mail.

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di:   09:00 - 17:00
Wo: 09:00 - 17:00
Do:  09:00 - 17:00
Vr:   09:00 - 17:00
Za:  09:00 - 17:00
Zo:  09:00 - 17:00

 

G-Promotion BVBA Meirbrug 1 bus 5-97, 2000 Antwerpen T. +32 478 15 41 01 KBO & BTW nr. BE 0652.766.151

+32 478 15 41 01

adv@gprom.be

Bel nu