WEBSHOP
Complete SEO webshop nu voor € 395,-

Steeds meer aankopen worden tegenwoordig online van huis uit besteld. Een veilige en gebruiksvriendelijke webshop is daarom cruciaal voor uw business. G-Promotion België levert u een complete webshop al voor €395,-  Naast een uitmuntend functionerende webshop, staan wij als Google Partner ook garant voor een goede vindbaarheid binnen zoekmachine Google. Of u nu op zoek bent naar een expert voor de ondersteuning van uw bestaande webwinkel, of op zoek bent naar ervaren partij voor de volledige ontwikkeliing van uw webwinkel, G-Promotion België levert professionele resultaten die volledig responsive zijn op alle denkbare apparaten. Samen met u bepalen we de huistijl en zorgen wij voor een krachtige webshop die pas bij uw merk en uw klanten.

Responsive Webdesign

Een website is een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Het is het visitekaartje van uw onderneming. Daarom wilt u natuurlijk ook het beste van het beste met betrekking tot uw website. Bij G-Promotion België begrijpen we dat, wij doen er daarom ook alles voor om uw website de beste te maken.

Bij G-Promotion België zijn wij gespecialiseerd in webdesign, hierdoor weten wij de beste manieren om uw website er te laten uit springen. G-Promotion België biedt webdesign op maat, dit betekent dat G-Promotion België luistert naar uw wensen en doelstellingen. Er wordt rekening gehouden met uw communicatiedoelstellingen, de interactiemogelijkheden en navigatieconcepten.

Voor elk budget

Wij bouwen websites voor ondernemers met elk budget. Met onze ruime ervaring hebben we het juiste advies voor een effectieve aanpak voor elk budget. Aarzel niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden voor uw onderneming. Bij G-Promotion België wordt er gewerkt met diverse gebruiksvriendelijke  systemen, bijvoorbeeld Cimple CMS, Drupal CMS, WordPress. G-Promotion België voorziet u graag van advies met betrekking tot de keuze voor het juiste systeem dat aansluit bij uw organisatie. De eerste indruk van een website is belangrijk, dit bepaalt of de bezoekers gelijk weer wegklikken. Dit weet G-Promotion België te bereiken door uw website een professionele uitstraling te geven. Natuurlijk is dit niet voor iedereen hetzelfde. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen, daarnaast ook met de doelgroep die uw onderneming wilt bereiken.

 

Wij nemen de zorg uit handen

Ondernemers zijn vaak al erg druk met het leiden van hun onderneming. Bij G-Promotion België begrijpen we dat, daarvoor zorgen we ervoor dat u, als ondernemer niet onnodig veel tijd in uw website hoeft te stoppen. Wij verzorgen u complete webdesign-oplossing. Dit houdt in dat we de hosting, domeinnaam en emailadressen voor uw website regelen. Ook verzorgen wij het onderhoud aan uw website zodat deze up-to-date blijft, en dat al uw persoonlijke wensen worden verwerkt. Waarom is dit nu zo belangrijk? Als Google Partner ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Google. Daardoor weet ik ook dat een duidelijke structuur en een goede technische opbouw de vindbaarheid van uw website vergroot. Dit kan uw onderneming veel nieuwe klanten opleveren. Voor een gegarandeerd resultaat kiest u voor de volledige SEO-aanpak. Dit houdt in dat G-Promotion België een professionele website voor u ontwerpt. Dit wordt gecombineerd met hoge kwaliteit SEO-teksten en linkbuilding. Deze aanpak wordt uiteraard afgestemd op de doelgroep die u wilt bereiken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Website Analyse Scan

Bent u benieuwd naar hoe uw website presteert ten opzichte van de concurrentie? Wilt u weten hoe goed u gevonden wordt via Google? Hoe effectief het design van uw website is? G-Promotion België heeft de antwoorden op uw vragen.

G-Promotion België biedt een volledige website analyse scan aan. Wij analyseren de SEO, inhoud, design, prestaties, toegankelijkheid en technische staat van uw website. Op basis van deze professionele website analyse scan bieden wij u uitgebreid professioneel advies. U ontvangt een overzichtelijk rapport met de resultaten van de website analyse scan. In dit rapport voorzien wij u ook van advies over een aanpak om de resultaten van uw website te verbeteren. Een belangrijk onderdeel van onze website analyse scan is SEO. Wij bekijken hoe goed uw website geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Hierin wordt gelet op de zoekwoorden, de verwerking van de zoekwoorden, meta-teksten, het aantal externe links en de kwaliteit hiervan. Ook doen wij een key-word analyse, doelgroep analyse en een concurrentie analyse. Op deze manier krijgt u een compleet beeld van het functioneren van uw website. Bij G-Promotion België bieden wij complete zoekmachine optimalisatiepakketten aan als het functioneren van uw website tegenvalt. Deze optimalisatiepakketten omvatten SEO-teksten van een hoge kwaliteit, linkbuilding en professioneel webdesign. Dit alles gaat ervoor zorgen dat uw website maximaal gaat presteren. Er zijn uiteraard ook nog veel andere mogelijkheden, neem daarvoor gerust contact met ons op.

Tevreden Klanten

Kopjes Koffie

Projecten

Jaar Ervaring

Kies voor G-Promotion België

Neem contact op met G-Promotion België om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Onze experts zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-49779755 of per e-mail.

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di:   09:00 - 17:00
Wo: 09:00 - 17:00
Do:  09:00 - 17:00
Vr:   09:00 - 17:00
Za:  09:00 - 17:00
Zo:  09:00 - 17:00

 

G-Promotion BVBA Meirbrug 1 bus 5-97, 2000 Antwerpen T. +32 478 15 41 01 KBO & BTW nr. BE 0652.766.151

+32 478 15 41 01

adv@gprom.be

Bel nu