Vindbaarheid
 
Search Engine Marketing

Maak uw website beter vindbaar door middel van Search Engine Marketing (SEM). De kans op conversies is groot wanneer mensen gericht kunnen zoeken naar uw diensten en/of producten. Zoekmachinemarketing is dé tool om beter gevonden te kunnen worden door mensen die op zoek zijn naar uw producten en/of producten. Door zoekmachine-optimalisatie (SEO) en adverteren via zoekmachines (SEA) te combineren maximaliseert u uw bereikbaarheid via Google.

Met G-Promotion België kiest u voor dé expert op het gebied van Search Engine Marketing. Onze specialisten stellen efficiënte SEO- en SEA-campagnes op voor ieder budget en wij voeren continu verbetering door op basis van resultaat.

Uw doelgroep bepalen

Dé eerste stap bij het gebruik van Search Engine Marketing is het bepalen van uw doelgroep. Op basis van uw gekozen doelgroep gaan wij aan de slag met de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Opticklick.nl zorgt voor een deskundig zoektermenonderzoek. Bij SEO vormen deze zoektermen de basis voor de tekst op de website. Bij SEA vormen ze de basis van de advertentie. Wij weten als geen ander uw doelgroep te bereiken.

Search Engine Optimization

Met het juiste gebruik van Search Engine Optimization (SEO) verbetert u uw positie in de zoekresultaten van Google. Deze plaats in de zoekresultaten is van meerdere onderdelen afhankelijk: de tekst op uw website, het uiterlijk van uw website en de externe links naar uw site. Het verbeteren van de zoekmachine is de juiste methode om het bereik van uw website te vergroten en meer conversies voort te brengen.

G-Promotion België zorgt meteen voor resultaat met het verbeteren van uw zoekmachine. Wij leveren u een geheel pakket met meerdere onderdelen: de juiste SEO-teksten, een vakkundige website en een effectieve linkbuilding-campagne.

SEO-teksten

Een onmisbaar aspect van Search Engine Optimization is de tekst die op uw staat. Deze SEO-teksten zijn speciaal geschreven voor uw doelgroep en bestaan onder andere uit zoektermen die ingetypt worden in Google door (potentiële) klanten. Het is erg van belang dat de teksten duidelijk zijn en een goed verhaal vertellen. G-Promotion België biedt u deze kwaliteit en biedt ook de dienst om uw bestaande teksten SEO-bekwaam te maken.

 

Webdesign

Een ander onmisbaar gedeelte van zoekmachine-optimalisatie is het uiterlijk van uw website. Google moet uw website namelijk kunnen indexeren. Tevens moeten bezoekers makkelijk over uw site kunnen navigeren. Ook houdt Google in de gaten of de website weergeven kan worden op computers, tablets en telefoons. Een website die niet weergeven kan worden op een smartphone wordt minder hoog weergegeven in de zoekresultaten. G-Promotion België kan voor u het design van uw website verbeteren.

Search Engine Advertising

Met Search Engine Advertising haalt u nieuwe, relevante klanten binnen. Dit is een vorm van adverteren waardoor advertenties van uw bedrijf boven aan in Google verschijnen. Dit is natuurlijk waar u gevonden wilt worden! Om uw doelgroep zo precies mogelijk te pakken te krijgen kunt u selectief adverteren. Search Engine Advertising is onderdeel van Google Ads.

Voor de uitvoering, het beheer en de optimalisering van Search Engine Advertising is G-Promotion België de juiste persoon. Met elk budget is adverteren mogelijk. Wij zijn een Certified Partner van Google Ads.

Onze werkwijze

Om de juiste klanten te bereiken stelt u samen met onze experts uw doelgroep vast en wat deze mensen precies intikken op Google. Het fundament van Search Engine Advertising wordt gemaakt door deze zoektermen. Deze zoektermen worden door experts in advertenties gezet. Via de online veiling van Google Ads worden de beste plaatsen van uw advertenties gekocht. Op deze manier komen deze uit bij relevante zoekopdrachten. Na het zien van het eerste effect zal G-Promotion België verdere aanpassingen doen om het resultaat te verbeteren.

Het uiterlijk van de advertentie

Een Google Ads advertentie bestaat uit meerdere onderdelen: een titel, een beschrijving en een webadres waar de advertentie naar toe leidt. Als de bezoeker op de advertentie klikt, komt hij op uw website terecht. Een groot pluspunt van Search Engine Advertising is dat de advertenties heel specifiek zijn. Bezoekers zijn vaak gericht naar een dienst of een product, waardoor ze sneller op uw advertentie klikken. Ook bepaalt u zelf de advertentietekst, niet Google zelf.

Linkbuilding

Naast het verbeteren van de teksten op uw site en het creëren van een goede site-structuur is het ook van belang om externe links naar uw website te genereren. Dit word linkbuilding genoemd. Backlinks van kwalitatief hoge websites zorgen voor een hogere ranking van uw website.

G-Promotion België is uw specialist op het gebied van linkbuilding. Wij verzorgen hoge kwaliteit backlinks naar uw website, waardoor uw site beter wordt bezocht en u meer conversies behaalt.

Kwalitatieve links

Bij linksbuilding draait het echt niet alleen om de hoeveelheid externe links die doorwijzen naar uw website; vooral de reputatie van de website die naar u linkt is van belang. Google waardeert websites op een schaal van 1 tot 10: hoe hoger het cijfer, hoe kwalitatief beter de site. De kwaliteit van backlinks is de laatste jaren steeds belangrijker geworden.

Laat het over aan de experts

Wanneer linkbuilding foutief wordt uitgevoerd, zal Google u daarvoor straffen door uw site een lagere positie te geven in de zoekresultaten. Het is daarom van groot belang dat linkbuilding op de juiste manier wordt uitgevoerd. Naast het verkrijgen van kwalitatieve backlink is het eveneens van belang dat het aantal backlinks organisch zal groeien. G-Promotion België neemt u de zorg uit handen en regelt dit allemaal voor u

On-page SEO

Voor een succesvolle SEO-campagne combineert u linkbuilding met optimalisatie van de teksten en de site-structuur van uw website. Onderzoek doen naar welke zoekwoorden uw potentiele klanten gebruiken is ook hier van groot belang

Google+ pagina

Uw Google+ pagina is het visitekaartje van uw bedrijf op de sociale netwerksite  van Google. U kunt gemakkelijk uw doelgroep bereiken door bedrijfsinformatie, foto’s, en update te delen. Ook kunnen klanten recensies achter laten, en dit alles telt ook mee voor de SEO van uw website

G-Promotion België assisteert u graag bij het opzetten van een professionele Google+ pagina. Het is ook mogelijk om de pagina van uw Google My Business profiel hieraan te koppelen.

Hoe werkt Google+?


Google+ is een sociale netwerksite, net als Facebook. Door middel van het koppelen van uw Google My Business profiel biedt het netwerk extra professioneel mogelijkheden voor bedrijven. G-Promotion België levert een kant en klare Google+ pagina geheel in de huisstijl van uw bedrijf. U kunt meteen updates plaatsen om uw klanten op de hoogte te houden en uw klanten kunnen door middel van de +1-knop hun waardering laten blijken.

Google My Business

Met Google My Business geeft u uw bedrijfsinformatie niet alleen weer op Google+, maar verschijnt uw vermelding ook in Google Search en Google Maps. Wanneer iemand in Google exact op uw bedrijf zoekt, verschijnt uw vermelding rechtsboven naast de zoekresultaten. U kunt onder meer kiezen voor een foto van uw bedrijf of uw producten, uw locatie op de kaart, uw adresgegevens, een link naar de routeplanner van Google, uw openingstijden en natuurlijk een link naar uw website.

Tevreden Klanten

Kopjes Koffie

Projecten

Jaar Ervaring

Kies voor G-Promotion België

Neem contact op met G-Promotion België om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Onze experts zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-49779755 of per e-mail.

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di:   09:00 - 17:00
Wo: 09:00 - 17:00
Do:  09:00 - 17:00
Vr:   09:00 - 17:00
Za:  09:00 - 17:00
Zo:  09:00 - 17:00

 

G-Promotion BVBA Meirbrug 1 bus 5-97, 2000 Antwerpen T. +32 478 15 41 01 KBO & BTW nr. BE 0652.766.151

+32 478 15 41 01

adv@gprom.be

Bel nu