Google Partner
 

Arbeidsloon Google Partner G-Promotion België €25,- per uur

Tegen een uurtarief van €25,- per uur bouwt G-Promotion België een Google Ads, Display, Shopping en/of SEO campagne voor uw bedrijf. Wij zijn officieel Google Partner en hebben inmiddels meer dan 11 jaar ervaring met SEO en SEA. Om een voorbeeld te geven, we draaien zowel Google Ads campagnes (voorheen AdWords genaamd) met budgetten van €100,- per maand voor kleinere bedrijven als bijvoorbeeld een tandarts of schoenmaker, maar evengoed ook campagnes met budgetten van €10.000,- per maand voor bijvoorbeeld grotere webshops of winkelketens. G-Promotion België heeft een ruim portfolio met zeer tevreden klanten!

Wij hebben klanten door heel Nederland, dus waar uw bedrijf ook gevestigd zit de locatie is voor ons nooit een probleem!
Google Ads

Haal direct meer klanten binnen door te adverteren op Google. Via Google Ads adverteert u op het Display en/of Searchnetwerk van Google. Als adverteerder betaalt u pas wanneer er op de advertentie geklikt is vanwege het pay-per-click systeem (PPC) dat Google hanteert.

G-Promotion België verzorgt implementatie, beheer en optimalisatie van uw Google Ads campagne. G-Promotion België is Google Ads specialist. Kies uw eigen advertentiebudget vanaf €95,- per maand.

Adverteren op Google

Een Google Ads advertentie is een korte tekstadvertentie welke bestaat uit een: titel, korte omschrijvende tekst en webadres. Via één klik op de advertentie komt de potentiele klant direct terecht op uw website of een specifieke landingspagina van uw website.

Search Netwerk

Adverteren op het Search Netwerk van Google leidt ertoe dat uw advertenties naast en boven de zoekresultaten van Google verschijnen. Dit is dan ook niet voor niets de meest voorkomende manier van adverteren op Google. G-Promotion België zorgt dat uw advertenties zichtbaar zijn bij relevante zoekopdrachten. Het voordeel hiervan is dat potentiële klanten eerder op uw advertentie klikken gezien deze relevant in aan de zoekopdracht die zij ingevoerd hebben.

Display Netwerk

Meer dan twee miljoen websites, video’s en apps maken het Display Netwerk van Google. Het Display Netwerk van Google bestaat onder andere uit Gmail en YouTube. G-Promotion België koppelt uw advertenties aan websites met een gerelateerde inhoud via een automatische koppeling. Het weergeven van uw Ads op specifieke websites voor specifieke doelgroepen is ook mogelijk. Kortom, het adverteren op het Display Netwerk van Google is een voordelige manier om meer zichtbaarheid voor uw bedrijf te genereren.

Hoe gaat G-Promotion België te werk?

Wij bepalen samen met u wat de te bereiken doelgroep is en welke zoektermen uw potentiele klanten gebruiken in Google. Deze zoektermen zijn de basis voor de Google Ads. Wij verwerken de zoektermen in een advertentietekst gericht op uw doelgroep en wij kopen de posities van uw advertenties in de Search en Display netwerken op de online veiling van Google. G-Promotion België zorgt voor continue optimalisatie van uw campagne.

Google My Business

Direct in contact staan met uw klanten? Dit kan met Google My Business: uw bedrijf is vindbaar op verschillende apparaten op Google Zoeken, Google Maps en Google+. Uw openingstijden, website URL, routebeschrijving en contactgegevens zijn direct zichtbaar. Klanten kunnen zo onder andere met één snelle klik op uw website komen.

G-Promotion België regelt een zorgeloze aanmelding bij Google My Business voor uw bedrijf. U heeft de mogelijkheid om uw vermelding op elk gewenst moment aan te passen.

Val op in de zoekresultaten

Wanneer mensen zoeken in de Google Search balk op uw bedrijfsnaam, verschijnt uw Google My Business profiel rechtsboven in de zoekresultaten. U kunt zelf instellen wat u wilt weergeven op uw profiel. Zo kunt u een foto van uw bedrijf of een product plaatsen, uw locatie op de kaart, uw adresgegevens, uw openingstijden, uw recensies van uw bedrijf en andere praktische informatie weergeven.

 

Google+ pagina

Uw Google+ pagina kan gekoppeld worden aan Google My Business. Via Google+ kunnen uw klanten eenvoudig een waardering tonen voor uw bedrijf door middel van de +1 button. Google+ is niet alleen belangrijk om waarderingen van klanten te kunnen tonen, ook telt de Google+ pagina mee voor de SEO van uw website. Nog geen Google+ pagina? Laat deze verzorgen door G-Promotion België. Wij verzorgen een professionele pagina die is afgestemd op de huisstijl van uw bedrijf en is vindbaar is op verschillende apparaten.

Google Business View

G-Promotion België verzorgt Google Business View voor uw bedrijf van begin tot eind. Wij werken uitsluitend met Google gecertificeerde fotografen. Business View is natuurlijk ook toe te voegen aan Google+, Maps en Google Zoeken.

Google Business View

Google Business View biedt u de mogelijkheid om uw potentiele klanten een interactieve rondleiding te geven door uw bedrijf. Er wordt gebruik gemaakt van 360° fotografie, dezelfde technologie als gebruikt wordt bij bijvoorbeeld Google Street View.  Op deze manier geeft u uw potentiele gasten of klanten alvast een sneak preview van wat u te bieden heeft, wat onderen andere interessant is voor horecagelegenheden en speciaalzaken.

Google Shopping

G-Promotion België verzorgt de aanmelding van uw bedrijf in Google Maps. Wij beheren al uw vermeldingen in één account. Uw vermelding kan op elk gewenst moment aangepast worden.

Groot en relevant bereik

De Google Shopping advertenties bestaan uit een foto, en productinformatie, inclusief de prijs van het product en de naam van uw webshop. Uw advertenties worden getoond bij relevante zoekopdrachten, wanneer een potentiele klant op uw link klikt wordt hij of zij direct doorverwezen naar het product in uw webshop. Doordat de advertenties alleen getoond worden bij bezoekers die gericht op zoek zijn naar uw product zijn de conversies hoog.

 

Speciaal voor webwinkels

Google Shopping adverteren vormt een uitstekende investering voor uw webshop die zichzelf razendsnel terugverdient. Doordat u pas betaalt voor de advertentie wanneer iemand erop klikt en u een budgetmaximum kunt instellen, houdt u zelf de kosten in de hand. De resultaten van uw campagne zijn zeer goed meetbaar en G-Promotion België optimaliseert uw campagne continu. Met Google Shopping adverteren blijft u de concurrentie voor!

 

Gekoppeld aan Google AdWords

Uw Google Shopping advertenties zijn gekoppeld aan Google AdWords. Google Shopping adverteren valt ook te combineren met diverse andere online adverteer mogelijkheden waardoor u nog breder gevonden kunt worden. Uw advertenties verschijnen boven en naast de zoekresultaten in Google als u in het Search Netwerk adverteert. Wilt u gevonden worden op websites, apps en video’s? Gebruik dan Display Adverteren.

Google Maps

G-Promotion België verzorgt Google Business View voor uw bedrijf van begin tot eind. Wij werken uitsluitend met Google gecertificeerde fotografen. Business View is natuurlijk ook toe te voegen aan Google+, Maps en Google Zoeken.

Google Maps

Een bedrijf zonder vermelding op Google Maps is ondenkbaar in deze tijd. Door middel van Google Maps geeft u informatie over uw bedrijfsadres, openingstijden, en toont u foto’s van uw pand en/of producten. Ook recensies en een routebeschrijving worden gelinkt aan de vermelding van uw bedrijf. Google Maps is geschikt voor ieder type bedrijf.

Tevreden Klanten

Kopjes Koffie

Projecten

Jaar Ervaring

Kies voor G-Promotion België

Neem contact op met G-Promotion België om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Onze experts zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-49779755 of per e-mail.

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di:   09:00 - 17:00
Wo: 09:00 - 17:00
Do:  09:00 - 17:00
Vr:   09:00 - 17:00
Za:  09:00 - 17:00
Zo:  09:00 - 17:00

 

G-Promotion BVBA Meirbrug 1 bus 5-97, 2000 Antwerpen T. +32 478 15 41 01 KBO & BTW nr. BE 0652.766.151

+32 478 15 41 01

adv@gprom.be

Bel nu