WEBDESIGN
 
Complete Google SEO website nu voor €295,-

G-Promotion België levert u een complete op Google SEO gefocuste website voor €295,-. De websites van G-Promotion Belgiëzijn altijd volledig responsive waardoor ze goed en gebruiksklaar zijn voor alle denkbare apparaten zoals desktopcomputers, iPad’s, iPhones, Android smartphones, tablets, laptops, etc, etc. G-Promotion België houdt ook rekening met de verschillende besturingsystemen zoals Android, iOS en Windows. Voor een goede uiteindelijke conversie is het design natuurlijk ook zeer belangrijk. Het oog wil immers ook wat. Aan onze portfolio kunt u zien hoe professioneel wij designen en ontwikkelen. Als Google Partner zorgt G-Promotion België er ook voor dat alle websites goed vindbaar zijn op Google. Een schitterend design, volledig in de huisstijl van uw bedrijf, met een optimale vindbaarheid op Google, dat is wat G-Promotion België u kunt verzorgen.

Wij hebben klanten door heel Nederland, dus waar uw bedrijf ook gevestigd zit de locatie is voor ons nooit een probleem!
Web Analyse

Nieuwsgierig naar hoe vaak uw website wordt bezocht? Welke delen van uw website de bezoekers aanspreken? Op welk deel van uw website bezoekers de meeste tijd besteden? Bij G-Promotion België kunnen we u van deze informatie voorzien. Dit kan een ondernemer inzicht geven waarop hij het beste kan investeren.

G-Promotion België werkt met behulp van Google Analytics en Google Tag manager.

Google Analytics biedt u de mogelijkheid om de bezoekersaantallen en de bewegingen van de bezoekers op uw website te analyseren. Google Analytics houdt de statistieken van uw website bij. U wordt ook op de hoogte gehouden van deze statistieken door middel van rapportages.

 

Goole Tag Manager

Google Tag manager is een hulpmiddel voor Google Analytics. Tag manager voegt tags toe aan delen van uw website. De Google Tag manager is daardoor iets specifieker dan Google Analytics. De Google Tag manager helpt u om delen van uw website te analyseren. G-Promotion België wil u graag helpen met de implementatie en het beheer van Google Analytics en de Tag manager. Hiernaast biedt G-Promotion België ook support en advies aangaande de resultaten en de verbetering hiervan.

Google Analytics

Google Analytics een meer algemene prima webanalyse tool. Dit kan ook voldoende zijn voor uw website, maar met Google Tag manager kunt u toch iets specifieker meten. Hierdoor adviseert Google ook om over te stappen naar Google Tag manager. Wanneer u overstapt naar Google Tag Manager gaat de data van Google Analytics niet verloren. De code van de Google Analytics wordt in de Google Tag manager geplaatst. Bovendien hoeft de code dan niet meer op de website te staan, waardoor er voor de bezoekers niets verandert. Maak snel een afspraak met G-Promotion België, en kom erachter wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

SEO teksten

Met de juiste SEO-tekst bent u beter te vinden op Google. De meest relevante teksten worden door Google en andere zoekmachines het vaakst weergegeven. Deze tekst moet uiteraard wel goed opgebouwd zijn en de juiste zoekwoorden bevatten. Om het effect van de campagne zo groot mogelijk maken zult u de SEO-teksten moeten combineren met een duidelijke en moderne website en een efficiënte linkbuilding-strategie.

G-Promotion België biedt u SEO-teksten van een hoge kwaliteit die aansluit bij de inhoud van uw website. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw bedrijf makkelijk gevonden wordt via de zoekresultaten van Google.

Kwaliteit voorop

Het gebied van Search Engine Optimization (SEO) ontwikkelt zich snel. De kwaliteit van de tekst is inmiddels belangrijker dan de zoektermen die gebruikt worden. Voorheen bestonden SEO-teksten uit teksten met zoveel mogelijk zoekwoorden zonder samenhang. Nu is dat anders. Google toont teksten die geen relevante informatie bevatten minder dan teksten die dit wel doen.

 

Aantrekkelijk voor bezoekers


De werkwijze van Google wordt zorgvuldig geheim gehouden. Het is dus onduidelijk op welke manier uw website en de kwaliteit van uw teksten gewaardeerd worden. Toch weet G-Promotion België uit ervaring precies wat er gedaan moet worden om uw bedrijf een betere plaatsing in Google te geven. Een duidelijke richtlijn is om SEO-teksten te schrijven alsof u voor uw (potentiële) klanten schrijft: een overzichtelijk en relevante tekst. Wij verbeteren uw zoekmachine-optimalisatie campagne naar de nieuwste veranderingen als dat nodig is.

 

Onze werkwijze

Voordat G-Promotion België begint met het maken van SEO-teksten gaan we eerst kijken wat de doelgroep is die uw bedrijf wilt bereiken. Daarna doen wij een onderzoek naar welke zoekwoorden uw (potentiële) klanten voornamelijk gebruiken. Op basis van deze zoekwoorden beginnen wij aan een tekst met een relevante en duidelijke boodschap die makkelijk te lezen is. Natuurlijk is extra inbreng vanaf uw kant altijd welkom om de tekst nog beter te maken. Ook maken wij al bestaande teksten op uw website bruikbaar als SEO-tekst.

Tevreden Klanten

Kopjes Koffie

Projecten

Jaar Ervaring

Kies voor G-Promotion België

Neem contact op met G-Promotion België om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Onze experts zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-49779755 of per e-mail.

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di:   09:00 - 17:00
Wo: 09:00 - 17:00
Do:  09:00 - 17:00
Vr:   09:00 - 17:00
Za:  09:00 - 17:00
Zo:  09:00 - 17:00

 

G-Promotion BVBA Meirbrug 1 bus 5-97, 2000 Antwerpen T. +32 478 15 41 01 KBO & BTW nr. BE 0652.766.151

+32 478 15 41 01

adv@gprom.be

Bel nu